De nationale borstkankercampagne Think-Pink is een organisatie die Caroline Schreiber nauw aan het hart ligt. Daarom vindt de Antwerpse juwelenontwerpster het zeer belangrijk om haar ‘steentje’ – zoals Antwerpenaren weleens zeggen als ze het over diamant hebben – bij te dragen aan dit goede doel.

10-jarig bestaan Think-Pink verdient een juweel

Om het tienjarig bestaan van Think-Pink te vieren heeft Caroline Schreiber een unieke draai gegeven aan het klassieke Think-Pinksymbool. Het resultaat: twee schitterende halskettingen. Een van 4,2 g goud met een roze diamant van 0,02 karaat. Prijs 590 euro. En één van 4,2 g goud en 0,26 g roze saffieren. Prijs 675 euro.
Met deze collectie, een limited edition van telkens 100 exemplaren, vraagt de ontwerpster aandacht voor borstkanker en financiert ze mee het wetenschappelijk onderzoek naar de meest voorkomende kanker bij vrouwen.
De volledige opbrengst van de hele limited edition schenkt Caroline Schreiber aan Think-Pink.

Over Diamonds by CS

Na een jarenlange carrière op de marketingafdeling van Maasmechelen Village en daarna als freelance styliste, vond Caroline het stilaan tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo groeide de idee om een eigen juwelenlijn te starten en zag het label ‘Diamonds by CS’ het daglicht.
In haar atelier in de Antwerpse diamantwijk tekent Caroline Schreiber haar ontwerpen voor juwelen op maat. Caroline Schreiber kreeg de passie voor diamanten en ontwerpen met de paplepel mee. Niet verwonderlijk met een grootmoeder die werkte bij het Dior atelier in Parijs, een moeder met een eigen modecollectie en een vader die diamantslijper was. Juwelen ontwerpen en werken met diamanten vormen dan ook de ultieme droom voor Caroline. Begin 2017 startte Schreiber haar eigen zaak.

Think-Pink Race for the Cure Antwerpen

We brengen nog even in herinnering dat op 24 september de negende Race for The Cure Antwerpen plaatsvindt aan de Gedempte Zuiderdokken. Wil je wandelen of lopen voor het goede doel, dan kan je nog steeds aansluiten. Meer info vind je hier.
Bij publicatie van dit artikel zijn reeds 1683 deelnemers ingeschreven.