EDEGEM/ANTWERPEN – Max & Masters, een divisie van de Antwerpse Multi Masters Group, baat sinds kort het restaurant en het clubhuis van Golfclub Drie Eycken in Edegem uit. De nieuwe uitbater Mark Kohlberger van Max & Masters is ook gekend van De Jachthoorn in Kontich.

Mark Kohlberger, Max & Masters.

“Wij mikken op een breed publiek en beperken ons niet tot golfliefhebbers alleen. Iedereen is welkom voor een drankje en een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een heerlijk diner. En dat allemaal in een rustgevend kader dat als het ware gezelligheid uitademt”, zegt een enthousiaste Mark Kohlberger van Max & Masters.

Mark Kohlberger herbekijkt op dit moment samen met de chef-kok de kaart. “Een steak, diverse visgerechten, slaatjes, pasta, wok- en vegetarische gerechten, je vindt het allemaal in Drie Eycken. Misschien zullen er de komende weken nog wat nieuwigheden aan het menu worden toegevoegd. En dan heb ik het niet alleen over onze seizoensgebonden suggesties.”

Ook voor bedrijven en verenigingen

Naast particulieren zijn ook bedrijven en verenigingen welkom in Drie Eycken. “Samen met het clubhuis en het restaurant baten wij ook de vergaderzaal van het complex uit. Er is plaats voor meetings voor een twintigtal personen en koppelen daar een volwaardige catering aan, van een broodje en een kop koffie tot een volledige maaltijd. Bovendien is het superhandig dat we gelegen zijn aan de golfclub. Firma’s kunnen bij ons terecht voor een teambuilding, waarbij ze een meeting of opleiding koppelen aan een golfinitiatie of -wedstrijdje. Het kan allemaal bij ons.”