Drukkerij Favorit Printing uit Hoboken maakt vanaf nu deel uit van de groep Antilope De Bie Printing. Deze laatste heeft vestigingen in Duffel en Lier.

Dit samenwerkingsverband is een logische stap: in de uitgeverswereld is er enerzijds een voortdurende uitbreiding van het aanbod aan producten en diensten, anderzijds zien we steeds grotere groepen ontstaan doordat verschillende bedrijven uit de sector zich aaneensluiten. Drukkerij Favorit Printing wil met deze samenwerking de toekomst van het bedrijf en van de medewerkers verzekeren.

“Grafische bedrijven zoals Favorit Printing zijn een zeer mooie aanvulling voor onze groep Antilope De Bie” zegt bedrijfsleider Bart De Bie. “Onze ambitie is om de allerbeste kwaliteitsdrukkerij van de Benelux te zijn. We onderscheiden ons door onze vakmensen, die met liefde voor het grafische ambacht, advies en service verlenen aan onze klanten.”

Luc Van de Vijver (Favorit Printing): “We stonden met Favorit voor een grote investeringsronde die elke 7 jaar in onze sector noodzakelijk is. In de groep Antilope De Bie heb ik de perfecte partner met duidelijke toekomstvisie gevonden. Voor onze klanten van Favorit betekent dit bovendien dat we vanaf nu beroep doen op de sterke organisatorische structuur van Antilope De Bie en we nog meer variatie kunnen aanbieden”.

Antilope De Bie Printing versterkt daarmee haar positie als één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt.