Antwerpen – Na zes jaar stort Soho-bar aan de Marnixplaats zich in een nieuw avontuur. Zopas opende het een cocktailbar mét lounge op de tweede verdieping. Met deze uitbreiding trekt Soho Wine, Cocktails & Spirits de allround cosmopolitan-beleving door. En er zijn ook alternatieven in deze tijden van Tournée Minérale.

Stefan Vranckx ‘DJ Stef’N’: “Met Soho Cocktails gaan we letterlijk nog een level hoger.”

In zes jaar tijd zette Soho in onze metropool een duidelijke stempel als hang-out voor levensgenieters die het allemaal net iets stijlvoller zien. Je vindt er een uitgebreide kaart wijnen en spirits begeleid door een uitgelezen assortiment aan tapa’s en antipasti én de beste grooves. Van donderdagavond tot zaterdagavond zorgt Stefan Vranckx – DJ Stef’n – zelfs voor live dj-sets.

Cocktails en mocktails

Met Soho Cocktails op de tweede verdieping is het verhaal compleet. Die etage is nu een classy Soho-inspired lounge met hout- en lederaccenten en sfeervol uitgelicht. Een beetje New York in Antwerpen dus. Een mooie selectie aan cocktails en mocktails, geheel volgens de ‘classic’ regels van de kunst, wordt door de best opgeleide bartenders en mixologists voor je ogen klaar gemaakt. Cocktailbereidingen met de meest ronkende namen: Blood & Sand, Ginger Monkey, Matcha Sour, enz.

Met Tournée Minérale voor de deur, mogen niet-alcoholische cocktails niet onbreken! Er staan meerdere mocktails op de kaart. “Het wordt nog moeilijk om daaruit te kiezen. Elke maand zijn er ook ‘specials of the month’ met nieuwe recepten”, zegt Lirim Ismajli.

Je eigen Soho-plek

In deze feel-good bar voelt zowel iemand van 25 als een 50-plusser zich thuis. Met DJ Stef’n geniet je van funky grooves en jazzy tunes.  
Lirim Ismajli: “In Soho Cocktails kan je terecht voor een gezellige avond onder vrienden, of een afterwork apéro met enkele collega’s. Een gedeelte van onze cocktailbar kan mits reservatie voorbehouden worden voor groepen tot 25 personen.“

Enkele foto’s van de openingsavond (c) Soho Cocktails