eMenKa zoekt nieuw .NET-talent

eMenKa hoofdkantoor in Antwerpen

eMenKa hoofdkantoor in Antwerpen

Informaticabedrijf eMenKa met headquarters in Antwerpen en regionale kantoren in Kortrijk en Gent, viert volgend jaar zijn tiende verjaardag.

eMenKa legt zich sterk toe op .NET consultancy. “Want daar blijft grote nood aan”, zegt mede-oprichter en zaakvoerder Tjorven Denorme. “Onze 45 .NET specialisten werken mee bij klanten in hun team. Voor klanten is dit een flexibele oplossing om tijdelijke pieken te overbruggen. Voor onze medewerkers zorgt deze aanpak ervoor dat ze constant kunnen bijleren en veel afwisseling in hun werk hebben.”

eMenKA heeft speciaal regionale kantoren opgericht om medewerkers bij klanten te laten werken die niet ver van hun woonplaats gevestigd zijn. De bekommernis om de medewerkers dicht bij huis te laten werken én de focus op één technologie, leggen het bedrijf geen windeieren. “We blijven groeien”, zegt Tjorven Denorme. “Daarom zoeken we ook dit jaar nog nieuw .NET-talent, zowel in Antwerpen als in de andere Vlaamse regio’s.”

eMenKa heeft naast zijn dienstverlening ook een softwareproduct ontwikkeld voor het beheer van het wagenpark. “Alle gegevens over de bestuurders, de wagens, het gebruik, het verbruik, de schades, voordeel alle aard,… worden in een webapplicatie bijgehouden en automatisch met gegevens van brandstofleveranciers en leasingmaatschappijen aangevuld”, verduidelijkt Tjorven Denorme. “Bedrijven die daarmee werken kunnen alle data vlot raadplegen en bijgevolg gemakkelijker beslissingen nemen.”