Eureco uit Lier organiseert seminarie

EurecoWil u nauwkeuriger nagaan hoeveel uren er in uw bedrijf worden gefactureerd, hoeveel tijd er aan een bepaald project wordt besteed en waar uw sales medewerkers zich mee bezig houden? Het IT-bedrijf Eureco uit Lier biedt een gratis seminarie aan om het programma Connectwise te leren kennen. Connectwise is een softwareprogramma bestemd voor planning, tijdsregistratie, contractenbeheer, helpdesk, facturatie, verkoop en marketing. Het is een Amerikaans programma en kent wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers. Het doel van het programma is om bedrijfsprocessen te automatiseren, te stroomlijnen en de optimaliseren om zo een hogere efficiëntie, productiviteit en rendabiliteit te bereiken.

‘We zijn vooral actief in de provincie Antwerpen’ legt accountmanager van Eureco Wout Buys uit. ‘We hebben in het verleden nog van dergelijke seminaries georganiseerd, maar nu willen we dat op opnieuw een meer regelmatige manier doen’. De uitnodiging voor het seminarie is naar 20.000 klanten of potentiële klanten verstuurd.

U kan de mogelijkheden van Connectwise komen ontdekken tijdens een ‘Boost your Business’ seminarie op dinsdag 13 september.

Er is een ontbijtsessie van 8u tot 10u, een lunchsessie van 12u tot 14u en een avondsessie van 18u tot 20u.

Eureco is een IT-bedrijf uit Lier dat zowel hardware als software verkoopt.

Mer info op hun website http://www.eureco.be/