Evenementen op luchthaven Deurne

terminalAntwerpen is een nieuwe evenementen-hall rijker. Op de luchthaven van Deurne dan nog wel. De vroegere cargo-hangar van Sabena is er omgebouwd tot een hip decor waarin de meest uiteenlopende events kunnen georganiseerd worden. Van modeshows, presentaties, corporate-events tot recepties, feesten, walking dinners enz. De e-terminal werd onlangs geopend met een spetterende party.

Marcel Buelens, de exploitant van de Antwerpse luchthaven heeft het dezer dagen zeker niet makkelijk. De opeenvolgende gebeurtenissen in en om de Belgische luchthavens hebben voor heel wat stress en ellende gezorgd. Met de opening van de e-terminal mocht er dan toch ook eens opgewekt gefeest worden. Buelens onderkende in de opening van de event-hall een nieuwe kans om de Antwerpse luchthaven in de kijker te zetten.

Want zeg nu zelf: een event in de onmiddellijke omgeving van vliegtuigen heeft wel wat. In de omgeving is een ruime parking beschikbaar. De evenementenhall is 700 vierkante meter groot en kan best grote groepen aan. In de nabijheid van de e-terminal werd overigens ook een e-lounge geopend, een business center met zicht op de startbaan. De e-lounge is een geschikt decor voor presentaties, recepties, productvoorstellingen e.a.

De e-terminal en de e-lounge worden gerund door Total-E, een evenementenbedrijf uit Beringen dat de klanten vanuit zijn acht business units een totaalpakket kan aanbieden. Van hifi-apparatuur tot meubels, concepten en technici.