Eventbureau Rent a Lounge breidt zijn collectie uit.

mia-liveHet verhuurbedrijf voor eventmateriaal Rent a Lounge breidt zijn assortiment voor volgend jaar uit met 6 nieuwe collecties. Het bedrijf uit Herentals is gespecialiseerd in het toeleveren van materiaal voor events op maat. Vorige week nog hebben ze Made in Antwerpen Live in Schelle ‘aangekleed’.

De bezoekers van de voorbije Made in Antwerpen Live in Schelle konden dus als eerste kennismaken met een deel van die nieuwe collectie. “Het gaat onder meer om de combinatie van zwart met lichte eik en recuperatiehout. Daarnaast een vintagecollectie in Scandinavisch design, een landelijke, romantische collectie met banken van doorgezaagde bomen, een minimalistisch design in zwart en wit en een multifunctionele bar met buffetten”, zegt zaakvoerder Kristof Van Loy op. “Elk jaar breiden we het assortiment uit, maar nog nooit met 6 collecties tegelijk.”

Zaakvoerder Kristof Van Loy noemt geen precies bedrag maar wil wel kwijt dat de investering in de honderdduizenden euro’s loopt. “We willen hiermee ons imago van trendsetter in de verf zetten”, zegt hij.

‘Rent a lounge’ kan feesten en recepties aan tot een capaciteit van 1000 man. De stukken uit de nieuwe collectie komen uit de hele wereld, zowel uit Spanje en Italïe als uit de Verenigde Staten.

“Met de investering willen we een stap voor blijven op de concurrentie. We geloven volop in de toekomst van ons bedrijf”, aldus nog een ambitieuze Kristof Van Loy.