Eventonline volledig digitaal

eventonlineonline‘Eventonline’ nam eerder verleden jaar Semindex over. Het was daarbij de bedoeling om alle klanten van Semindex geleidelijk aan over te zetten naar ‘Eventonline’ en ‘Venues Online’. Dat is ondertussen gebeurd. Een papieren versie zoals dat vroeger het geval was met Semindex komt er evenwel niet. Alles is voortaan  immers terug te vinden op ‘Venues Online’ (www.venues-online.com).

Vandaag staat er nog een interface op Semindex die de bezoeker doorstuurt naar ‘Venues Online’. Semindex houdt dan ook op te bestaan. Wie een partner wil vinden voor zijn activiteiten kan in dit opzicht terecht bij ‘Eventonline’ en ‘Venues Online.’ Wie nog niet samenwerkt met Eventonline kan ondertussen contact opnemen via 03/899.08.68.

‘Eventonline’ is een online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeesten, congressen en seminaries. Eventonline bundelt alle informatie over de zogenaamde MICE-sector. MICE staat voor meetings, incentives, conferences en exhibitions. Tot dezelfde groep behoort ook ‘Venues Online’, een platform voor de B2B-sector. ‘Eventonline’ geeft tevens een gratis online magazine uit, MICE Magazine (www.mice-magazine.com). MICE Magazine verzamelt en publiceert informatie en nieuws uit de sector. ‘Eventonline’ werkt uitsluitend digitaal en wordt gerund door Erik Wood en Olivier Wauters.