Antwerpen – Goed nieuws voor grote fans van F.C. De Kampioenen. Op zaterdag 9 december zijn De Kampioenen te gast bij Cardoen Antwerpen voor een exclusieve signeersessie en meet & greet ter promotie van hun nieuwe film, F.C. De Kampioenen 3 – Forever.

Derde F.C. De Kampioenen film

In deze derde F.C. De Kampioenen film is DDT “back in business”. Hij slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en de Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers. De Kampioenen zitten in zak en as en willen koste wat kost hun ploeg terug in handen krijgen. Maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint, mag zijn ploeg “F.C. De Kampioenen” blijven noemen.
Vanaf 20 december kan het grote publiek de nieuwe Kampioenen film “F.C. De Kampioenen 3 – Forever” ontdekken in de zalen.

Cardoen heeft connecties met FC De Kampioenen

Fans van F.C. De Kampioenen kunnen echter al op zaterdag 9 december van 12u tot 14u terecht bij Cardoen in Wilrijk op de Boomsesteenweg voor een exclusieve signeersessie van hun favoriete Kampioenen. Xavier, Carmen, Doortje, Bieke, Pascaleke, Maurice, Fernand en Goedele tekenen alvast present. Als jij er ook wil bij zijn, haast je dan naar de inschrijvingspagina voor de meet & greet. De plaatsen zijn immers beperkt. 

Over Cardoen

Cardoen is een Belgisch netwerk van autosupermarkten. Het was de 1steautosupermarkt die in België werd opgestart. Cardoen verkoopt vooral nieuwe auto’s van 25 merken tegen de laagste prijzen dankzij een oordeelkundig aankoopbeleid. Cardoen heeft 13 vestigingen en een webshop.