Met de opening van haar nieuwe Business Center in Antwerpen wil Federale Verzekering zich verder verankeren in de regio en haar lokale aanwezigheid versterken. Ter gelegenheid van deze opening organiseerde Federale Verzekering ook een Penalty Cup die 15.000 euro opleverde voor het ZNA Koningin Paola Ziekenhuis. 

Tom Meeus, CEO Federale Verzekering: “Antwerpen wordt steeds belangrijker voor Federale Verzekering. Het is dan ook cruciaal voor ons om hier prominent aanwezig te zijn.” 

Ambitie van Federale Verzekering

Met dit Business Center wil de onderlinge en coöperatieve verzekeraar nog een stap verder gaan in het persoonlijk contact met de klant. Zo zal het centrum in het Carlton gebouw aan de Generaal Lemanstraat 79 in Antwerpen niet enkel openstaan voor advies aan klanten van Federale Verzekering, maar ook als co- working space voor andere ondernemers uit alle sectoren. Moderne vergaderzalen, presentatieruimtes en experten van Federale Verzekering staan ter beschikking. Samen of alleen werken, elkaar inspireren of gewoon deelnemen aan seminaries of infosessies waar kennis wordt gedeeld in een aangename werkomgeving met kunstwerken van Belgische toptalenten.

Federale Verzekering steunt het goede doel

Ter gelegenheid van de opening organiseerde Federale Verzekering samen met voetbalclub RAFC Antwerp een Penalty Cup tijdens hun wedstrijd tegen Eupen op zaterdag 3 maart. Verschillende BV’s en RAFC legendes scoorden bij deze gelegenheid niet minder dan 15.000 euro bij mekaar. Een bedrag dat Federale Verzekering schenkt aan het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis dat op 23 april zijn 20- jarige bestaan viert. Naast een gespecialiseerd ziekenhuis voor kinderen waar patiëntjes kunnen worden opgenomen, biedt het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis een groot ambulant zorgaanbod en een chirurgisch dagziekenhuis. “Deze gift stelt ons in de gelegenheid voor onze patiëntjes iets extra’s te doen, want dat is niet mogelijk zonder private initiatieven”, zegt Dr. Mark Van Oort, medisch directeur ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis.