In juni start de heraanleg van het Operaplein en de Franklin Rooseveltplaats. Die werken zijn zo ingrijpend dat doorgaand verkeer niet meer mogelijk is: de leien worden geknipt tussen de Violierstraat en de Maria-Theresialei, en dat heeft ongeziene gevolgen voor de mobiliteit naar de binnenstad, zeker ook voor ondernemers en hun personeel.

Voor fietsen De Geus ligt de oplossing voor de hand. In de huidige omstandigheden , waarbij een van de belangrijkste assen van de stad onberijdbaar is, is de fiets meer dan ooit de beste mobiliteitsoplossing voor verkeer in de binnenstad. Die binnenstad blijft gedurende de werken nl. altijd vlot bereikbaar met de fiets. En ook na de werken blijft de fiets de meest duurzame mobiliteitsoplossing in een stad die dichtslibt met autoverkeer. Bovendien zijn er enkele erg interessante fiscale aspecten aan fietsmobiliteit, zowel voor ondernemers zelf als voor hun werknemers.  Op 2 wielen loopt het vlotter dan op 4!

Daarom organiseert Fietsen De Geus een avond waarbij alle aspecten van  ‘de knip’ aan bod zullen komen. Ook de gevolgen voor ondernemers, hun klanten en werknemers evenals het fiscaal voordeel voor bedrijven uit fietsmobiliteit en -leasing. worden belicht.

Meer details vindt u hier.