ANTWERPEN – Fïnley, de frisdrank voor volwassenen, heeft een tijdelijke Flagship Bar in de wijk de Wilde Zee in Antwerpen. Zo wil Fïnley horecaprofessionals en consumenten laten kennismaken met vier nieuwe Fïnley Premium Mixers die het merk zopas lanceerde.

Fïnley, dat gekend is als caloriearme frisdrank-met-een-twist, presenteerde onlangs twee nieuwe smaken binnen het fruitige assortiment (citrus-granaatappel en ananas-komkommer-munt) en vier premium mixers om puur te drinken of te mixen met alcohol: Tonic Water, Ginger Ale, Sea Salt Lemon en Muscovado Twist.

In het unieke decor van de gloednieuwe Fïnley Flagship Bar kan iedereen die nieuwe smaken ontdekken. Laura Brems, communicatieverantwoordelijke voor Fïnley: “Met de Fïnley flagship willen we horecaprofessionals en consumenten laten kennismaken met de nieuwe Fïnley premium mixers. Er is geen betere manier om dat te doen dan mensen effectief te laten proeven van onze nieuwe dranken in een inspirerende Fïnley omgeving. In de Fïnley Flagship geniet je dus van een mocktail of cocktail van de hand van de beste bartenders, perfect gekoeld en afgewerkt, in de best mogelijke setting.”

Nu vrijdag 25 mei is er de laatste Fïnley Friday, een gezellige afterwork apero. Op zaterdag, behalve 26 mei, organiseert het merk een Finley Apero, een aperitiefmoment om passerende shoppers verfrissing te bieden en een avondje uit in ‘t Stad op gang te trekken. Tijdens de week vinden er masterclasses voor de horecasector plaats.