Flexamit zorgt voor vlot draaiende ICT

ictictICT is voor veel ondernemers nog altijd een ontoegankelijke wereld. Wanneer het erop aankomt de ICT-infrastructuur verder uit te bouwen staan ze vaak voor een heuse muur. Dit is de markt waar het ICT-consultancybedrijf Flexamit op inspeelt. De onderneming uit Aartselaar is het erom te doen KMO’s een vlot draaiende ICT te garanderen gebaseerd op cloudoplossingen en een veilige infrastructuur..

Ze zijn vandaag met z’n tweeën. Indien nodig kunnen ze evenwel een beroep doen op freelancers om de opdracht uit te voeren. Jethro Segers en Wim van Sprundel beschouwen zichzelf niet als stereotype ICT’ers. Ze hebben weliswaar een eigen ICT-achtergrond maar ze zien zichzelf veeleer als bedrijfsleiders die andere bedrijfsleiders willen helpen in ICT, de cloud, veiligheid en telefonie.

Ondertussen gaan de zaken best goed. Het is redelijk druk. In die twee jaar dat Flexamit op de markt is heeft het bedrijf uit Aartselaar aardig wat contacten opgebouwd. Het gaat erom dat de ICT-consultants alles zetten op een goede relatie met de klant. Ze beogen niet direct een eenmalig contract maar willen veeleer meedenken met de klant om de ICT-infrastructuur nog beter te organiseren zodat de ondernemer zich zorgeloos kan toespitsen op zijn eigenlijke job: ondernemen.

De oplossingen van Flexamit zijn gebaseerd op bedrijfszekere en gevestigde waarden zoals Microsoft en Telenet. Daarbij worden universele oplossingen voorgesteld zodat iedereen binnen het bedrijf kan werken met om het even welk besturingssysteem of device. Bedrijfsgebonden oplossingen worden geïntegreerd in het geheel.