regus-express-center-acAntwerpen is alweer een volledig uitgeruste werk- en ontmoetingsplek rijker. Deze keer in een mobiliteitsknooppunt. Sinds tien dagen is in Antwerpen-Centraal station het Regus Express Center operationeel.
Reizigers kunnen er in alle rust werken of vergaderen. Het Express Center is een initiatief van Regus en de NMBS. Het gaat om de achtste flexibele werkplek in een Belgisch station. Hiermee heeft Regus zijn derde werkpleklocatie in Antwerpen, naast Quellinstraat en de Uitbreidingsstraat in Berchem.

“Met Regus Express richten we ons op drukke locaties in luchthavens en treinstations. Net zoals al in vijf Belgische steden en op verschillende locaties in Frankrijk en Nederland het geval is, kunnen treinreizigers voortaan ook in Antwerpen-Centraal hun tijd productiever invullen”, aldus William Willems, algemeen directeur Regus België met ondertussen 27 business centers onder zich.

Regus Express center, uitgerust met high-speed wifi en een aanbod van ondersteunende diensten, bevindt zich op de eerste verdieping van het centraal station. Vier vergaderzalen, twee privé kantoren voor langere termijn, een co-workingruimte voor 26 personen en een business lounge voor 30 personen staan ter beschikking. Zakenlui kunnen er gewoon binnenwandelen of op voorhand een plaats reserveren via myregus.com of de smartphone-applicatie van Regus.

“De mogelijkheid om privé kantoren, vergaderruimtes of co-workingplekken voor een uur, dag, week, jaar, … te huren, spreekt steeds meer bedrijven aan. Zo zijn ze in staat om productiever te zijn en kunnen ze in één klap tot 60% op hun kantoorkosten besparen,” besluit William Willems.

Regus, in 1989 opgericht in Brussel door de Brit Mark Dixon, is de grootste global provider van flexibele werkplekken, met 2 850 business centers in 107 landen en 1 000 steden. Zo’n 2,3 miljoen leden – zowel kmo’s, start-ups, freelancers en zelfstandigen, als multinationals – maken gebruik van Regus dat een breed scala aan werkplekoplossingen in verschillende prijsklassen aanbiedt om te werken waar, wanneer en hoe ze dit willen.