Opgericht in december 2016 is Fosbury & Sons (F&S), de belevenis co-working space in de Antwerpse WATT-toren aan het Harmoniepark, nu al toe aan uitbreiding. Het bedrijf dat bekend staat om zijn vernieuwende kijk op ‘werken’, neemt er naast de bestaande 3000 m² nog eens 1000 m² bij.

Extra kantoorsuites

In Serge Hannecart, CEO van de Antwerpse projectontwikkelaar L.I.F.E., vonden de oprichters Stijn Geeraets en Maarten Van Gool een derde partner. Samen zorgen zij voor een verdubbeling van de populaire ‘suites’: gezellige privé-werkruimtes voor bedrijven. De architecten van Going East staan ook nu weer in voor een warme, luxueuze omkadering waarin het voor kantoorresidenten en hun bezoekers aangenaam vertoeven is.
In totaal telt de coworking space een zestigtal bedrijven waaronder Nike, De Efteling, Growth Inc., Sherlock, Kris Lathouwers (fotograaf en video), notaris Isabelle Claessens, elektrische laadpalen EV box en Playco interface design.
Door de uitbreiding aan de rechterflank van de eerste verdieping in de WATT-toren komen er 23 suites bij. Dit betekent een verdubbeling van de privé suite-werkruimtes op minder dan een jaar tijd.
“De suites in het nieuwe gedeelte dat in september opent, zijn nu al voor meer dan 80% gereserveerd. Voor ons is dit een teken dat we het juiste pad volgen. We geloven dat ons concept niet alleen in Antwerpen maar ook in andere steden kan aanslaan, in binnen- en buitenland”, zeggen Stijn Geeraets en Maarten Van Gool.

Members only

Ook vanaf september 2017 wordt F&S ‘members only’. Het lidmaatschap wordt uitgebreid met nieuwe toegankelijkere formules zoals ‘Visitor’ en een ‘Club’ lidmaatschap. Het publieke karakter van de lobby verdwijnt. De focus zal voortaan volledig op het welzijn van de Fosbury & Sons leden gericht zijn.
Stijn Geeraets: “Als lid geniet je van het comfort van een professioneel kantoor, met de huiselijke warmte van je woonkamer, de diensten en de looks van een hotel en de fun van je vrije tijd. Maar ook je vrienden en gezin zijn welkom, bv. om samen te lunchen of een partijtje pool te spelen. Het perfecte voorbeeld dat privé en werken probleemloos door elkaar kunnen lopen. Ook al ben je geen lid, dan kan je nog wel reserveren voor een lunch of vergadering in een van onze meetingruimtes.”

Mobiliteitsoplossing

Op 10 juli kondigde F&S een samenwerking met Audi en Bolides aan. Leden kunnen voortaan gebruik maken van twee Audi A4 Avant-modellen die ter beschikking staan. Zo kunnen ze naar kantoor komen met de fiets of het openbaar vervoer en zich met de wagen naar hun afspraken verplaatsen. Via het Bolides boekingsplatform kunnen de ondernemers hun wagen reserveren.