Antwerpen – Met het verdwijnen van De Poldenaar en de overname van Huis Verloo door Davidoff sigaren, was er op ‘t Zuid behoefte aan een winkel met gedistilleerde dranken. Daarom hebben zaakvoerder Jennifer Menten en shopmanager Alberto de Weger van GinTonicShop in De Burburestraat de zaak omgetoverd tot Gin&Spirits Shop.

Jennifer Menten: “Liefhebbers van premium gedistilleerde dranken kunnen vanaf 30 maart bij Gin&Spirits Shop, wanneer de winkel (her)opent, de meest exclusieve whiskeys, exotische rums, tequila’s en meer aankopen.”  

De winkel die helemaal vernieuwd is, wil de klant een totaalbeleving in gedistilleerde dranken geven. Het hoofdgamma blijft gin met meer dan 250 soorten, aangevuld met de meest originele en exclusieve spirits. Die hippe gins staan te schitteren in de witte moderne kasten, terwijl de warme tinten van rum en whiskey’s passen in de nieuwe rustieke meubelen.

Aan gezellige tafeltjes kan je mini-proeverijen ervaren. Naast de dranken vind je de nodige accessoires, garnituren en mix drinks om de perfecte cocktail te mixen. In het aparte tastinglokaal kan je in groep speciale rum, whiskey en natuurlijk nog steeds gintastings beleven.

Shopwarmingsfeest

Gin&Spirits Shop heropent de deuren op 30 maart van 15u tot 20u met een shopwarmingsfeest waar bezoekers de nieuwe dranken kunnen ontdekken. 
Alexander S. Darwazeh, eigenaar van de Belgische award winning Marlin Spike rum, zal aanwezig zijn om deze innovatieve rum te presenteren en de ultieme tonic mix te laten proeven. En er staan uiteraard nog andere proeverijen op de openingskaart.

Het is nog even wachten op de nieuwe webshop die ook op 30 maart online gaat.