Het Antwerpse interim-bedrijf Go4Jobs bestaat vijf jaar en viert dat door een ‘handboek voor persoonlijke groei’ uit te brengen. De titel: ‘Eerst de passie, dan de job’.

Het boek zal worden gebruikt bij de gesprekken tussen diegenen die een job zoeken en de jobadviseurs van Go4Jobs. Het interimbedrijf heeft in de vijf jaar van haar bestaan een sterke groei neergezet. Het bedrijf schrijft dat zelf toe aan haar sterke locale verankering.

Go4Jobs werkt met zelfstandige kantoorhouders die hun eigen uitzendkantoor hebben en ondersteuning krijgen van het Service Center in Antwerpen. Een team van experts staat de zelfstandige kantoorhouders bij. Tom Van Geystelen, managing director en medeoprichter van Go4Jobs: “Op die manier kunnen de kantoorhouders zich meer dan 100% focussen op het opbouwen van een langetermijn relatie met bedrijven en kandidaten, en hen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.”

Lokale verankering is belangrijk

Go4Jobs is sterk lokaal verankerd. Vlaanderen is een kmo-land en kmo’s zoeken het liefst mensen die dicht in de buurt wonen, wegens de mobiliteitsproblemen. Van Geystelen: “Omdat veel van onze jobadviseurs opgegroeid zijn in de buurt van het kantoor waar ze werken, kennen ze de lokale arbeidsmarkt door en door. Ze kennen niet alleen de mensen maar ook de streek en de gewoontes. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om een goeie match te vinden tussen het talent van de kandidaat en de verwachtingen van een kmo”.

Het nieuwe boek vormt een vormt een leidraad voor iedereen die zijn eigen talent in handen wil nemen, zegt Tom Van Geystelen. “Het is dé handleiding voor persoonlijke groei. Onze jobadviseurs doorlopen het samen met de kandidaten, maar laten zich er ook voor hun eigen job door inspireren. Eigenlijk kan elke ondernemer, werknemer of werkzoekende er op zijn of haar eigen manier mee aan de slag.”