Grant Thornton, bedrijfsadvieskantoor met expertise in audit, accountancy en tax & legal, heeft een akkoord gesloten over de toetreding van De Witte-Viselé Associates (kortweg DWVA) tot Grant Thornton. Hiermee breidt Grant Thornton haar accountancy- en fiscale dienstverlening in de Brusselse en Waalse regio verder uit.

Paul De Weerdt, managing partner van Grant Thornton: “We zetten verder in op expertise en groei.”

DWVA focust op nichediensten

DWVA werd  in 1997 opgericht en slaagde erin een succesvolle praktijk als financiële dienstverlener uit te bouwen in consolidatie, accountancy en (internationale) fiscaliteit.  Door de aanwezige know-how en focus op bepaalde nichediensten zoals transfer pricing, expat services, consolidatie, onroerende voorheffing, … behoren zowel regionale, multinationale als beursgenoteerde ondernemingen tot het cliënteel van DWVA.

Sigrid Viselé, managing partner bij DWVA, benadrukt de voordelen van de samenwerking: “De aansluiting bij het Grant Thornton-netwerk brengt onze klanten en medewerkers in contact met de internationale expertise van de 47.000 medewerkers van het wereldwijde netwerk, verspreid over meer dan 130 landen. Onze klanten die onze persoonlijke en multidisciplinaire aanpak weten te appreciëren zullen merken dat wij hier garant voor blijven staan.”

Perfecte fit

“Deze uitbreiding past uitstekend binnen de strategie van Grant Thornton. Wij zijn reeds lang op zoek naar de juiste partner om onze fiscale, accountancy en andere adviesdiensten in Brussel en Wallonië verder te ontwikkelen. In DWVA hebben wij de ‘perfect fit’ gevonden”, zegt Paul De Weerdt.
Voor Grant Thornton betekent dit een versterking met 20 experten in diverse accounting en tax specialisaties. De full-service adviespartner zal nu meer dan 160 specialisten tewerkstellen, verspreid over haar kantoren in Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt, Jumet en Turnhout.