De Sinksenfoor kende dit jaar een recordopkomst van  ca. 800.000 bezoekers. Dat is een derde meer dan vorig jaar. De foor stond 37 dagen op Spoor Oost. Er waren meer dan 150 attracties en een evenementenzone met animatie en optredens.

Twee jaar geleden stond de Sinksenfoor voor de eerste keer op Spoor Oost, toen voor een periode van 51 dagen. Dat is heel wat langer dan dit jaar. Ze trok toen 850.000 bezoekers. Vorig jaar stond ze er ook 37 dagen en kwamen er 600.000 kermisliefhebbers naar de foor. Het was dit jaar dus echt een recordopkomst.

Er waren nu ook 2 nieuwe attracties op de kermis. De ‘Take Off’ is een spectaculaire attractie die zowel ronddraait als opstijgt. En bij de ‘Tiki Surf’ duikt een bootje aan hoge snelheid in het water. Net als vorig jaar werd er ook een evenementenzone ingericht op het zuidelijke deel van het terrein, met animatie en optredens. Op woensdagmiddagen stond de foor in het teken van de kinderen. Kinderdisco, de Bende met Mega Mindy, De Piepkes, de Ketnetband, Prinsessia, Nijntje en de Jeuk Live Band maakten hun opwachting. Op vrijdagavonden waren er optredens van o.m. Buurland (winnaar The Band), Level Six, Dj Afroman, Cookies & Cream, Cleymans & Van Geel, Uncle Phil, Halve Neuro, Jamilla en Get Ready.  Radio Antigoon zond live uit vanop de Sinksenfoor.