AARTSELAAR/HEMIKSEM/NIEL/SCHELLE – Detailhandelaars en producenten uit Niel, Hemiksem, Schelle en Aartselaar gaan hun producten online aanbieden en op die manier gratis thuis leveren. Dat doen ze via de gezamenlijke online marktplaats Beedrop.be. Niel-Hemiksem-Schelle-Aartselaar is al de 56ste Beedrop-regio.

Consumenten kunnen op Beedrop.be online winkelen tegen dezelfde prijzen als in de winkel. De bestellingen worden tweemaal per week thuis geleverd zonder extra kosten voor de klant. Ook het eventuele leeggoed wordt dan meegenomen. De handelaars komen er via de online markplaats eveneens voordelig vanaf want ze versterken elkaars aanbod en delen de kosten voor de aanmaak van een webshop, de online klantenwerving, betaaltransacties en de leveringen.

In de regio kiezen De Groentuin, Brouwerij De Klem, Van Loock Vishandel, Hoevewinkel Jamico, Dranken Volkswelvaart, Kazen Tim, Chocolaterie Soetkin, Soeprème, Slagerij De Vos-Van Brussel en Leonidas Aartselaar-Le Chocolat voor Beedrop.be.

Stefan Van Overbeke, zaakvoerder Beedrop: “De online klant zoekt niet alleen een breed aanbod en gratis thuislevering, maar ook meer en meer authenticiteit, eerlijkheid en passie voor het product. Met Beedrop brengen we vele specialisten onder één dak, inclusief gecombineerde levering, waardoor die ongezien sterk staan voor de toekomst.”

Met de lancering in Niel-Hemiksem-Schelle-Aartselaar als 56ste Beedrop-regio​, kan inmiddels meer dan een derde van de Vlamingen een beroep doen op Beedrop.be.