Nu zaterdag, 20 mei wordt de tweede editie van de Hercules Trophy georganiseerd in Park Spoor Noord. Deze editie wordt georganiseerd met de steun van de Stad Antwerpen, Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Port of Antwerp Giants. Ook onze eigenste site Made in Antwerpen verleent zijn medewerking. Op dezelfde locatie vinden de Ladies Games plaats voor damesteams, dit in samenwerking met de magazines Flair en Libelle van Sanoma Media.

Het Hercules Trophy festival, waar heel wat Antwerpse bedrijven hun medewerking aan verlenen focust meer op netwerken en teamwerk dan op de sportieve prestaties. Het concept bestaat erin dat op één dag tijd de 12 werken van Hercules worden uitgevoerd door teams van 5 tot 7 deelnemers.

In de namiddag treden de 60 damesteams van de Ladies Games aan. Daarbij zal een team van Libelle, aangevoerd door hoofdredactrice Mie Van der Auwera, het opnemen tegen een Flair team o.l.v. hoofdredacteur Frederik De Swaef. Als proeven zijn er onder meer een Butler Service Now (een soort obers race), Balls in the Air (balspel met bladblazers) i.s.m. STIHL, enz. Na de sportieve activiteiten is  er een party met DJ’s zoals DJ Makasi en Nexuz, DJ’s die op bekende festivals speelden -waaronder Tomorrowland. De presentatie gebeurt door Ben Roelants.

Het is de tweede keer dat de Hercules Trophy in Antwerpen neerstrijkt.

Inschrijven kan via info@herculestrophy.com