AARTSELAAR – H&L Services kende het eerste kwartaal een gemiddelde groei van 25 procent. Die werd opgevangen door ook het aantal medewerkers met bijna een kwart uit te breiden. 9 nieuwe mensen werden aangeworven, wat het totaal op 40 vaste medewerkers brengt.

H&L Services uit Aartselaar specialiseert zich in het laden en lossen van stukgoed uit containers of vrachtwagens op locatie bij de klant. Onder meer DSV, ODTH, Kuenhe & Nagel, NedCargo, Food Warehouse & Distribution, Varo en Manna doen een beroep op het Aartselaarse bedrijf.

In 2017 kende H&L Services nog een stabiel jaar, maar sinds februari 2018 namen de aanvragen sterk toe. Die stijgende trend zet zich door want in het eerste kwartaal werd een groeicijfer van 18 procent behaald. Het tweede kwartaal kende een groei van 32 procent.

Walter Vandeperre, ceo H&L Services: “Meer werk betekent dat er ook meer handen nodig zijn. Daarom kwamen er dit semester 9 nieuwe mensen aan boord. De tewerkstelling bij H&L Services komt nu op 40 voltijdse medewerkers te staan en 10 à 15 uitzendkrachten. Samen zijn ze dagelijks goed voor een 50-tal laders en lossers.”

En terwijl H&L Services historisch steeds actief was in groot Antwerpen, langsheen het Albertkanaal in de Kempen en Gent, wordt de actieradius nu verder uitgebreid. “Vanuit Gent gaan we naar West-Vlaanderen en de kust. Ook verruimen we onze focus richting Hasselt om de provincie Limburg voldoende dekking te geven.”