SCHOTEN – Naai- en breibenodigdheden, stoffen, linten, garen en andere artikelen van Naald en Draad kunnen voortaan ook online besteld worden. De ruim 50 jaar oude hobbywinkel uit Schoten heeft een webshop gelanceerd om haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Naald en Draad bestaat intussen meer dan een halve eeuw en is een gekende waarde bij naai- en breiliefhebbers in de ruime omgeving Antwerpen. De zaak startte in Wijnegem en is nu al enkele jaren op het Marktplein in Schoten gevestigd. Sinds 1993 staat Sonja Koninckx aan het roer.

“Klanten komen hier langs voor een ruim aanbod aan artikelen. De meerderheid hebben we in voorraad, maar we doen ook bestellingen op vraag van de klant”, zegt Sonja Koninckx. “Om die klant een nog betere service te bieden, zijn we nu gestart met een webshop. Mensen geraken met hun druk werkschema niet altijd tot in de winkel of moeten van heel ver komen, zelfs vanuit het buitenland. Op dat probleem spelen we nu handig in.”

Op de webshop staat niet het hele gamma van de winkel, maar wel de artikelen die het meest in trek zijn. Ook komen er elke week nieuwe producten online. “Wanneer mensen een bestelling plaatsen wordt deze dezelfde dag of ten laatste de dag nadien ingepakt en verstuurd. Binnen 2 à 3 dagen kunnen klanten hun pakketje dus thuis verwachten.”