Op de A12 Business Club-ontbijtvergadering voor bedrijfsleiders van woensdag 15 maart, die plaatsvindt in Mediahuis, is accountmanager Alex De Ridder van Participatie Maatschappij Vlaanderen te gast. Hij zal de nieuwe aanpak en financiële instrumenten van PMV toelichten.

PMV noemt zichzelf  ‘het doe- en durfbedrijf dat de toekomst van de Vlaamse economie vormgeeft’. Beloftevolle ondernemingen kunnen van bij hun prille start, hun doorstart tot verdere groei en voor hun internationalisering een beroep doen op dit financieringsvehikel van de Vlaamse overheid.

Vorig jaar lanceerde PMV speciaal voor zelfstandige ondernemers en kmo’s het nieuwe label PMV/Z dat een oplossing biedt om zowel de start als de groei van ondernemingen te financieren. Hiervoor werden vier instrumenten ontwikkeld: Startlening+, KMO Cofinanciering, Winwinlening en Overheidswaarborg.

Vooraf inschrijven voor deze ontbijtmeeting is noodzakelijk. Meer info vindt u via onze ‘Made in Antwerpen – agenda’ of rechtstreeks op www.a12businessclub.be.