Beeple en telecombedrijf CM.com hebben onlangs een samenwerking getekend waarin CM.com Beeple ondersteunt om personeelsbeheer verder te vereenvoudigen, met behulp van smartphones en sms. 

Beeple is een HR-tool die het op een eenvoudige manier mogelijk maakt om tijdelijk medewerkers aan te werven met flexibele uren, lonen en contracten. Via de tool van Beeple kunnen grote, maar ook middelgrote en kleine bedrijven hun medewerkers eenvoudig selecteren, plannen en betalen.  

CM.com is een bedrijf uit de telecomsector dat de techniek levert aan bedrijven om SMS-berichten te versturen en mobiele betaaldiensten te leveren. Door de samenwerking met CM.com kunnen klanten van Beeple grote aantallen voorgeselecteerde medewerkers in Beeple’s database snel op de hoogte stellen van nieuwe jobs, evenementen of andere zaken. Dat gebeurt dan via SMS. Het voordeel hiervan is dat klanten van Beeple niet langer medewerkers apart hoeven te bellen, wat een grote tijdsbesparing oplevert. 

Karel Rabaut, founder van Beeple: “De SMS API van CM.com maakt onze tool nog krachtiger. Directe communicatie is bij ons heel belangrijk. Nu kunnen onze klanten bijvoorbeeld tijdens een event zelf nog snel en eenvoudig belangrijke updates doorgeven. Op die manier kunnen klanten van Beeple veel tijd en moeite besparen op bijvoorbeeld telefoneren.” 

 

Beeple werd in 2016 opgericht. Het bedrijf is in 8 landen actief. CM.com  werd opgericht in 1999 en heeft 30.000 klanten over de hele wereld.