iFacto treedt toe tot de microsoft Dynamics Inner Circle

ifactoiFacto, een IT-bedrijf gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen bij KMO’s, is toegetreden tot de ‘Microsoft Dynamics Inner Circle’. Deze Inner Circle bestaat uit de vijftig sterkst groeiende en innoverende partners van Microsoft wereldwijd. Het bedrijf uit Kontich is bijzonder fier dat het door Microsoft is uitgenodigd om toe te treden tot deze presitigieuze club. Enkel de 1% beste Microsoft Dynamics Partners Wereldwijd worden hiervoor geselecteerd.

Frank Holland, Corporate Vice President van Mictrosoft Business Solutions Sales & Partners: ‘De geselecteerde partners horen tot de top 1% van de Microsoft Dynamic partners in termen van verkoop. Maar er wordt vooral gekeken naar de impact die ze hebben op het succes van onze klanten’.

Inner Circle leden worden erkend op basis van uitzonderlijke prestaties op vlak van sales, klantenondersteuning en het streven naar uitmuntendheid in hun zakendoen.

Steven Arrazola de Oñate, Managing Partner iFacto Group., zegt “Wij zijn heel fier op deze erkenning. Het betekent een waardering voor de weg die we de voorbije jaren succesvol zijn ingeslagen en is het resultaat van de inspanningen van het hele iFacto team en het vertrouwen van onze klanten.”

iFacto is actief in België en Nederland en is gespecialiseerd in het automatiseren van sectorspecifieke bedrijfsprocessen in KMO’s. Op basis van Microsoft Dynamics biedt iFacto geïntegreerde business software aan in sectoren zoals Groothandel en Distributie, Voeding, Verhuur, Pharma en Productie.

De Cronos Group, waarvan iFacto deel uitmaakt, werd eerder al de Award Microsoft Country Partner of the Year 2016 voor België toegekend.

Contact voor meer info: Arrazola de Oñate.

E-mail: steven.arrazoladeonate@ifacto.be