Antwerpen is een nieuw immobiliënkantoor rijker. Over enkele dagen, op 16 november om precies te zijn, opent “Immodôme” zijn deuren in de Sint-Katelijnevest nummer 24. Het kantoor is ingericht door de Antwerpse interieurarchitect Marc Lauwers.

Immodome specialiseert zich in woningen met een toegevoegde waarde. De twee zaakvoerders, Isabel De Laet en Alexander Heeren, zijn allebei gepassioneerd door architectuur en design en kunst. In hun immozaak willen ze enkel panden aanbieden die persoonlijkheid uitstralen. Hun paradepaardjes zijn huizen en appartementen van Belgische architecturale grootheden en/of gerenommeerde interieurarchitecten.  Immodôme heeft de ambitie om uitsluitend woningen te verkopen met een architecturale, historische en/of esthetische meerwaarde. De prijzen van hun woningen variëren tussen € 200.000 en € 3.000.000.

Immodôme werd in 2014 door Isabel De Laet opgestart. Ze heeft ervaring in de vastgoedsector en wordt in haar nieuwe zaak bijgestaan door haar man Alexander Heeren. Het is de bedoeling om volgend jaar ook in Schilde een vestiging te openen.