Inglot zorgt voor nog meer fun bij teens

inglotinglotOok de Poolse cosmeticaketen Inglot zou naar Antwerpen komen. Nog meer fun voor de teens dus. Die reageerden eerder al dol enthousiast op de aangekondigde opening van de gerenommmeerde textielketen Primark op de Meir.

Inglot staat internationaal hoog aangeschreven voor zijn uitstekende cosmeticaproducten. Die blijken bovendien in vergelijking met veel andere shops erg prijsvriendelijk. Ook de winkelpresentatie is heel aantrekkelijk. Met de voorgestelde “freedom systems” kunnen de klanten bovendien zelf hun pigmenten, hun kleuren en hun structuren samenstellen. Je kunt zo tot vele tienduizenden combinaties komen. Dolle pret alvast voor de teenagers die graag uitpakken met een leuke make-up.

Inglot is zo’n 30 jaar geleden gelanceerd vanuit Polen. De keten telt nu meer dan 250 winkels in tientallen landen. België ontbrak daarbij op het lijstje. Volgens de website RetailDetail zou Inglot nu ver gevorderde plannen hebben om Antwerpen aan te doen. Na de ietwat mislukte opstart in Nederland waar de Polen in minder frisse zaakjes terecht kwamen zou dit een gedroomd scenario kunnen worden. Overigens is de webwinkel van de keten ondertussen best al een bezoekje waard. Waar de eigenlijke winkel dan komt is nog niet vrijgegeven.