Innovatiecentrum organiseert KMO Kennisbeurs

innovatieOndernemen is vaak een eenzaam beroep. Je staat er veelal alleen voor. Je kunt beter in team werken. Succesvol innoveren stelt nog hogere uitdagingen. Het Innovatiecentrum dat een netwerk van technologische experten, designers, juristen en investeerders overkoepelt zet in dit opzicht alles op samenwerking. Dinsdag 7 oktober e.k. organiseert het centrum in Antwerpen de KMO Kennisbeurs 2014. Dit is het moment om in de Antwerp Expo contacten te leggen met dat netwerk.

Die dag kun je effectief kennis maken met de belangrijkste Vlaamse kennisinstelleingen en bedrijven die je kunnen helpen met je innovatieve project. De technologisch expert die het project op een hoger niveau kan tillen, het ingenieursbureau dat je met raad en daad kan bijstaan bij het ontwerp, de diskundige die je helpt je product op de juiste manier te beschermen en de investeerder die ervoor zorgt dat je je droom financieel kunt waar maken.

Tijdens de beurs kunnen de bezoekers ook kennis maken met enkele ondernemers en hun realisaties. Je kunt van hen leren hoe zij innovatie aangepakt hebben en ook toegepast.

In de rand van het gebeuren worden lezingen georganiseerd waarop oa. Thimon de Jong, Kurt Peys, Hans Haagdorens en Koenraad Debackere een aspect van het innovatiegebeuren zullen belichten.

Onder de exposanten zijn oa. het VITO, iMinds, Cleantech, Luca, Agfa-Labs, het VIL, het WTCB, IMEC, Clusta en verscheidene universiteiten en hogescholen.

Inlichtingen op www.kmokennisbeurs.be