Nog 13 dagen aftellen en het is zo ver. Dan gaat ‘Made in Antwerpen’ voor de derde maal Live. En deze keer in de Aviation Factory in Deurne. We geven je vier redenen waarom je die kans niet mag laten voorbij gaan. 

  1. Made in Antwerpen Live stelt gastsprekers voor die jou zullen inspireren met ervaringen gegrepen uit hun professionele leefwereld en tegelijkertijd delen ze handige tips & tricks !
  2. Ontmoet boeiende nieuwe contacten tijdens de netwerksessie op het einde van de namiddag. Met de aanwezige decision makers kan je meteen business doen!
  3. Geniet van culinaire hoogstandjes en een uitgebreid walking dinner met Antwerpse streekgerechten. Dit alles in een sfeervol en uniek kader want we toveren de Aviation Factory om in een belevingsruimte.
  4. Zoals met alle Made in Live events het geval is, zorgen we voor de nodige verrassingen: congres, netwerk, lekker eten en veel inspiratie…Het Made in team zorgt voor alles van A tot Z.

Onze gastsprekers

Om te inspireren moet je geïnspireerd worden’ is het devies van Jacques Vandermeiren, ceo Havenbedrijf Antwerpen.
Isabelle Dumortier, zaakvoerder Tutu Shop, vertelt hoe je digitalisatie betaalbaar kunt aanpakken.
‘Van design tot user experience’: is de titel van het betoog waarmee Pieter Lesage, oprichter en ceo Studio Dott., wil duidelijk maken dat het hele ontwerpproces begint met de opdracht van de klant in vraag te stellen en de context in kaart te brengen.
Inge Boets, zaakvoerder La Scoperta en ex-partner EY, put uit haar rijke professionele ervaring met grote en kleine bedrijven. Zij vertelt ons meer over ‘De ontdekkingstocht van het ondernemerschap’ en haar persoonlijke ervaring met La Scoperta.
Het officiële programma wordt afgesloten door niemand minder dan CD&V kandidaat-burgemeester voor Antwerpen, Kris Peeters. Hij wordt aan de tand gevoeld door Made in Antwerpen-collega Guy Janssens over onderwerpen die ondernemers in Antwerpen nauw aan het hart liggen. En zij krijgen nadien de mogelijkheid om Kris Peeters vragen te stellen.

Wil je meer vernemen over het programma? Of ben je benieuwd wie zich al heeft ingeschreven, surf dan naar http://www.madeinlive.be/antwerpen/
Inschrijven kan tot 27 september en doe je hier.