Noëlla Vangeel en Jos Peeters, zaakvoerders van de gerenommeerde design- en interieurwinkel Donum in Antwerpen en Hasselt, hebben besloten hun zaak in Hasselt stop te zetten. Vanaf augustus gaan ze zich exclusief richten op hun grote winkel in Antwerpen.

Zaakvoerder Jos Peeters: “Vanaf het begin zijn we blijven bijschaven tot wat Donum vandaag is. En daarbij merken we dat we vandaag in Antwerpen verder raken.”

Donum dat unieke designobjecten aanbiedt, bestaat exact 31 jaar in Hasselt en is gevestigd in het voormalige postgebouw aan de Havermarkt. Jarenlang was het daar een komen en gaan van klanten die voor design iets over hebben. Eind 2018 loopt de huurovereenkomst af en daarom hebben de Donum zaakvoerders de knoop doorgehakt. Het mooie pand in de Hasseltse binnenstad zal dus een andere bestemming krijgen. 

Noëlla Vangeel en Jos Peeters openden in 2006 een tweede zaak in Antwerpen. In 2014 zagen de zaakvoerder de opportuniteit om op de Frankrijklei een supergroot winkelpand in te nemen en verhuisden naar daar. Voortaan willen ze zich dus exclusief richten op die conceptwinkel. 
Met een team van eigen interieurarchitecten geeft Donum vorm aan interieurinrichting – zowel B2C als B2B – van bij de eerste schets tot het uitgedachte concept, en vervolgens van concept naar uitvoering en afwerking.