Interieuraannemer Quatro gooit het qua naamgeving over een andere boeg en heet voortaan ‘Thuismakers’. Een naam die alles zegt wat het interieurbedrijf doet: interieurs realiseren waarin mensen ‘thuiskomen’. Meteen koos Thuismakers ook voor een nieuwe locatie: midden april verhuisde de interieurspecialist van het Cogelsplein in Deurne naar de Turnhoutsebaan 100 in Schilde. Voortaan kunnen de klanten inspiratie opdoen in de nieuwe toonzaal.

Na meer dan 10 jaar interieurrenovaties vond Quatro dat het tijd werd om het eigen merk te renoveren. De nieuwe naam ‘Thuismakers’ sluit beter aan bij de sfeer van het bedrijf. Bij die nieuwe naam hoort ook een nieuwe en moderne uitstraling. Daarom kregen niet alleen de website en de bedrijfswaarden, maar ook het logo en het design een nieuw jasje. Volgens Kristof De Meulder, zaakvoerder van Thuismakers, zal er voor klanten niets veranderen. “Onze merknaam en uitstraling mogen dan wel een makeover krijgen, aan ons ruim interieuraanbod en klantvriendelijke service wijzigt er niets. Thuismakers staat nog steeds klaar voor iedere stijl en ieders budget. En dat willen we met onze nieuwe look ook uitstralen naar de buitenwereld”, aldus De Meulder.

De kijkwoning geeft bezoekers in één oogopslag een duidelijk beeld van Thuismakers’ specialiteiten. Daarnaast kunnen interieurliefhebbers en verbouwers er ook terecht voor gespecialiseerd advies op technisch vlak, of op gebied van kleur- en vormgeving.