IT-bedrijf Organi treedt toe tot beroepsvereniging FeMa

bouwmaterialenIT-dienstverlener Organi uit Wilrijk is recent lid geworden van FeMa, de Belgische beroepsvereniging voor professionele handelaren in bouwmaterialen. Organi wil op die manier zijn know how nog beter ter beschikking stellen van de bouwsector.

Sinds 1977 is Organi, als autonoom IT-bedrijf, gespecialiseerd in totaaloplossingen (software, hardware én diensten) voor middelgrote ondernemingen die groei en efficiëntie nastreven.

Organi biedt met ORDAS Bouw, een ERP-oplossing specifiek voor handels- en productiebedrijven uit de bouwmaterialensector. Dankzij een zeer uitgebreide functionaliteit is ORDAS inzetbaar in verschillende nichemarkten waaronder bouwhandel en tegelhandel, bouw-specialiteiten, natuursteenbedrijven, recyclage en productiebedrijven.

De software is tot stand gekomen in samenwerking met tal van bouwprofessionals. Het pakket steunt inmiddels op 40 jaar praktijkervaring en groeit nog dagelijks mee volgens de laatste trends en evoluties binnen uw sector.

Organi biedt een ruim gamma aan software tools voor op kantoor, thuis, de werf of bij de klant. Van de automatisering van alle interne administratieve processen over geïntegreerd stockbeheer met scanning of voicepicking tot webshops en e-portals  voor de grootst mogelijke visibiliteit en transparantie naar klanten toe.

Meer info: www.organi.be en www.bouwmaterialensoftware.be