Janssens Field Services, specialist in telecom-installaties, ontvangt voor het tweede opeenvolgende jaar de Gold rating van het onafhankelijke platform EcoVadis. Het komt daarmee in de top 5% van duurzame bedrijven in zijn sector. EcoVadis is wereldleider in  sociale evaluatie van toeleveranciers. 

Janssens Field Services is een dochterbedrijf van het beursgenoteerde Solutions 30. De MVO-analyse (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) van EcoVadis heeft betrekking op vier thema’s: milieu, eerlijke arbeidsomstandigheden, ethiek/eerlijke handelspraktijken en de distributieketen. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Janssens Field Services.  “We vinden het belangrijk een pioniersfunctie te blijven spelen op het vlak duurzaam ondernemen. Het Gold label is een erkenning van de inzet en de toewijding van al onze werknemers”, aldus CEO Koen Verbergt. 

Van een installateur van telecommunicatie is Janssens Field Services geëvolueerd naar een gespecialiseerde leverancier van innovatieve technologieën, waaronder smart energy en smart security. Het bedrijf werd in 2016 onderdeel van het beursgenoteerde Solutions 30, Europees leider in oplossingen voor nieuwe technologieën. Janssens Field Services leidt zijn techniekers, ongeacht geslacht of leeftijd, op in zijn eigen JFS Academy, erkend door de VDAB en Volta. Bij Janssens werken 840 mensen.