Janssens Field Services (JFS) werft 60 extra mensen aan om de nieuwe slimme thermostaten van essent.be te leveren en te plaatsen. Het bedrijf plaatst ook al voor Engie de slimme thermostaat Boxx.  

Janssens Field Services is een dochteronderneming van de internationale groep Solutions30, die is gespecialiseerd in het plaatsen van IT-installaties. 

Essent.be zal instaan voor de levering van de 3 Flix-pakketten: flixmood (slimme lampen), flixheat (slimme thermostaat) en flixsafe (slimme stekkers). “Flix is ons nieuwe home automationmerk. Als essent.be maken we de omslag van energieleverancier naar leverancier van vernieuwende oplossingen die het leven van onze klanten comfortabeler maken”, zegt Pierre Pignolet, Managing Director van essent.be. Wanneer klanten hulp nodig hebben bij de installatie van de slimme thermostaat zal een technicus van JFS ter plaatse gaan. JFS zorgt via zijn eigen full-service-contactcenter voor de dispatching van technici. 

Slimme thermostaat zorgt voor gebruiksgemak en lager verbruik

Janssens Field Services plaatst ook voor de energieleveranciers Engie en Eni slimme thermostaten. Die laten niet alleen toe om energie te besparen en je energieverbruik op te volgen, ze zorgen ook voor comfort om je verwarming vanop afstand op en af te zetten. “Tijdens de piekmomenten in 2016 plaatsten we tot 250 slimme thermostaten per dag. Ook dit jaar verwachten we een sterke stijging ten opzichte van vorige winter”, aldus Geert Van Baelen, Smooth Operations Officer bij Janssens Field Services.   
 
Janssens Field Services is Benelux marktleider in de installatie van telecom-apparatuur in particuliere woningen, winkels en kleine tot middelgrote ondernemingen. Concreet plaatst het bedrijf telefoon- en internetverbindingen,  in opdracht van telecomoperators, nutsbedrijven en grote verkooporganisaties.