Antwerpen – Dinsdag 26 september verkozen de leden van de jongerenafdeling van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een nieuw bestuur. Andreas Pfeffer volgt Thomas Cols op als voorzitter en Mathias Adriaenssens neemt de rol van secretaris op zich. Michaël Pszenicko blijft ondervoorzitter. Met het aantreden van het nieuwe bestuur werd ook de naam voor de JongerenKamer officieel aangepast naar Jong Voka Antwerpen-Waasland.

‘Deze naamsverandering komt er omdat we zo met de hele jongerenwerking binnen het Voka – netwerk onder dezelfde naam naar buiten komen. En dat is goed voor de herkenbaarheid en de aantrekking van ons netwerk’, zegt kersvers voorzitter Andreas Pfeffer.

Verder werken aan de toekomst

Met de verkiezing van het nieuwe bestuur is Jong Voka Antwerpen-Waasland klaar om de komende drie jaar verder te werken aan haar doelstellingen.
Andreas Pfeffer: “We gaan met het nieuwe bestuur verder bouwen aan de weg die we in 2015 zijn ingeslagen om van Jong Voka Antwerpen-Waasland hét meest performante netwerk te maken voor ondernemende jongeren in de regio. We brengen jonge ondernemende professionals onder de 40 jaar samen om ervaringen uit te wisselen en hen te helpen bij het uitbreiden van hun professioneel netwerk. Onze events bestaan niet enkel uit het klassieke ‘netwerken’ maar we proberen ook nieuwe inzichten en kennis mee te geven.”

Ook Ellen Saveniers, Bert Kathagen, Bart Massin, Ben Van Gils, Michaël Pszeniczko, Mathias Adriaenssens en Ann Geerts maken deel uit van het nieuwe bestuur van Jong Voka Antwerpen-Waasland.