Kandidaten gezocht voor Kwinta Business Excellence Award

PrintDe kandidaatstelling voor de Kwinta Business Excellence Award 2016 is weer open.

Deze onderscheiding bekroont mensen uit de bedrijfswereld die in hun bedrijf een duidelijke link kunnen aantonen tussen de gevolgde strategie en het behaalde resultaat. De onderscheiding wordt toegekend door het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg, een vzw die gevestigd is in de Keizerstraat 20-22 in Antwerpen.

De award staat open voor excellente kandidaten uit de bedrijfswereld in de meest ruime zin: de privésector, de openbare sector, de zorgsector, het onderwijs of een KMO. U kan zichzelf kandidaat stellen, maar u kan ook een collega voordragen of een kennis. Nieuw dit jaar is dat u zichzelf ook als team of in co-leiderschap kandidaat kan stellen.

Belangrijk is dat kandidaten aantonen dat ze door hun inzet en ‘uitmuntendheid’ hebben bijgedragen tot de groei van hun organisatie. Vorig jaar waren Carine Huysveld, gedelegeerd bestuurder bij het HR-bedrijf Attentia en Brenda Doesbeke, kwaliteitsmanager bij AZ Sint-Blasius uit Dendermonde de laureaten.

Bij het indienen van uw dossier moet u een stappenplan volgen dat u op de volgende webpagina kan raadplegen: http://www.kwinta.be/awards/selectieprocedure-kwinta-excellence-award.

Kandidaturen kunnen ingediend worden tot 1 oktober 2016. De Kwinta Business Excellence Award wordt uitgereikt op 22 november 2016.