Keynotespreker Gary Vaynerchuk komt in februari naar Antwerpen

snackbytesHet digitale marketingagentschap Snackbytes organiseert op 16 februari 2017 een conferentie met als hoofdact de Amerikaanse digitale marketeer Gary Vaynerchuk. Zijn optreden vindt plaats in het kader van een What’s Next?!-conferentie.

Naast Vaynerchuk zijn ook ook Steven Van Belleghem en Peter Hinssen van de partij. Van Belleghem is een veelgevraagd spreker rond het thema klantenrelaties en Peter Hinssen heeft zijn sporen verdient als keynote spreker rond innovatie en digitalisering.

Sam Berteloot, CEO van Snackbytes, zag in 2010 Vaynerchuk aan het werk en was meteen in de ban van zijn presentatietalenten. In 2014 tijdens een rondreis in San Francisco kon hij,  samen met 30 andere ondernemers, een uur ‘op audiëntie’ bij Gary.

Berteloot: “Gary is een echt een fenomeen. Hij is in staat om mensen niet alleen te inspireren en concreet advies te geven, maar ook om mensen hun leven een nieuwe wending te geven.”

Vaynerchuk is een self-made man, enterpreneur pur-sang, seriële investeerder en bestsellerauteur. Hij is van Russische afkomst. Zijn vader had een wijnzaak die zijn zoon uitbouwde tot een digitale wijnshop. Gary werkte een marketingstrategie uit waarbij hij een grote rol toebedeelde aan sociale media. Door het slim inzetten van die social media, richtte hij VaynerMedia op om zijn ervaring toe te passen op grote merken.

Van Belleghem: “Het is een eer om samen met Gary op een podium te mogen staan. Toen we met onze inspiratie tour bij Gary langs geweest zijn was iedereen onder de indruk van zijn impact op ieder van ons. Gary is op zijn best in een deels keynote en deels Q&A sessie en dat hebben wij daar aan de lijve ondervonden. Hij is een absolute must see voor elke CEO, CMO en entrepreneur.”

Meer info is te vinden op www.whatsnextconference.be