Op 17 mei om 16 uur organiseert Made in/Mediahuis voor de vierde keer ‘Made in Antwerpen Live’. Het congres- en netwerkingfestijn zal plaatsvinden in Meatpack Antwerpen. Een van de gastsprekers is Coolblue België manager, Matthias De Clercq. Benieuwd of hij die dag met de fiets komt, want zopas heeft het bedrijf aangekondigd dat het ook in België de nieuwe bezorgservice zal lanceren: CoolblueFietst.

Matthias De Clercq: “Met de lancering van CoolblueFietst zijn we het eerste grote e-commercebedrijf in Europa dat ervoor kiest om pakjes zelf per fiets te bezorgen. Coolblue fietst vanaf nu in Eindhoven en Den Haag en wordt trapje voor trapje uitgebreid naar alle grote Nederlandse en Vlaamse steden.” 

Deze zomer fietst Coolblue ook in België

Met CoolblueFietst hoeft niemand een hele dag thuis te blijven wachten op een pakje. Klanten krijgen hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van 1 uur geleverd. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van levering.”
“En misschien wel het mooiste aan CoolblueFietst: het is groen. En blauw natuurlijk. Heel blauw”, zegt Matthias De Clercq.

Op 17 mei is Matthias De Clercq gastspreker op ‘Made in Antwerpen Live’

Met CoolblueFietst toont het bedrijf alweer aan dat Coolblue niet zomaar een retailer of e-commerce bedrijf is. Het gaat niet alleen over de verkoop van consumentenproducten in 10 categorieën. Het gaat hem over het ontzorgen van de klant tijdens het hele ‘reis’traject van  A tot Z. Van de bestelling tot de levering, installatie, toelichting tot zelfs het oude toestel meenemen.Aan de hand van enkele voorbeelden zal Matthias dit duidelijk maken.
Ook het big data verhaal is belangrijk voor Coolblue om zo goed en gericht mogelijk in te spelen op de noden van de klant.
Hoe Coolblue zijn klanten blijft verwonderen en ervoor zorgt dat er een connectie is met het merk, verneem je op 17 mei.

Wie spreekt nog op Made in Antwerpen Live?

Niet alleen het Coolblue verhaal zal jou inspireren. De andere sprekers die het podium krijgen, zullen dit ongetwijfeld ook doen. Elke week op woensdag lichten we in een redactioneel artikel toe welke sprekers hun opwachting zullen maken op 17 mei. Het voorlopig programmaoverzicht vind je hier.

Early bird inschrijving

Als je fan bent van ‘Made in Antwerpen’, mag je ons netwerkingcongres niet missen! Reserveer jouw plaats voor 20 april en geniet van een vroegboekkorting. Inschrijven doe je hier