Advocatenkantoor K law opent een nieuw bureau in Antwerpen. Het wordt het vierde eigen filiaal. K law heeft nu al vestigingen in Brussel, Kortrijk en Hasselt.

“Het is de bedoeling om het cliënteel uit de regio Antwerpen nog beter te adviseren, en dat kan best door ter plaatse aanwezig te zijn”, zegt Alexis Ceuterick, één van de advocaten bij K law. “Door ook een kantoor in Antwerpen te openen beoogt K law haar positie als vertrouwd aanspreekpunt en one-stop-shop inzake juridische dienstverlening in de regio te versterken.” Het netwerk van K law telt nu een zestigtal advocaten met een gedegen track record op het gebied van vennootschaps- en contractenrecht, arbeidsrecht, commercieel recht, vastgoedrecht, publiek recht, bank- en financieel recht en fiscaal recht. 

Het Antwerpse bijhuis zal worden geleid door Alexis Ceuterick, die al lid was van de Antwerpse balie. Hij is ook partner bij de associatie. Tim Fransen, Christophe Piette, Mathias de Backer en Thomas Sterk zullen ook deel uitmaken van het Antwerpse team dat bovendien nog continu op zoek is naar versterking. Het kantoor bevindt zich aan de Borsbeeksebrug, op de de Post X-site. Het ligt dus vlakbij de Antwerpse Ring en Berchem Station.