Elke week worden twee bedrijfsleiders tegenover elkaar geplaatst. Aan de hand van open vragen leren ze elkaar beter kennen tijdens een Blind Date Bizz. Deze keer knopen Walter Schellekens van Group-f en Peter Bernaerts van Veilinghuis Bernaerts een gesprek aan.

Walter Schellekens is managing director van Group-f uit Kontich dat poest- en onderhoudshulp, dienstencheques, een verhuurvloot van hoogtewerkers en hotelservices aanbiedt. Peter Bernaerts is dan weer de sterke man achter Veilinghuis Bernaerts op het Antwerpse Zuid. Hij is een man die leeft voor de kunst. “Met een open geest kan je alleen maar winnen”, zegt hij. “En dat hoop ik ook in dit gesprek te doen.”

Het duo start direct met een topic dat ook andere ondernemers kan aanspreken. Ze delen cruciale tips die ze ooit van iemand hebben gekregen. “Heb je een idee en denk je dat dat het beste is? Doe het dan en ga er mee verder. Op dat moment geloof je er namelijk in. En wanneer dat geloof er is, dan geraak je een heel eind vooruit”, geeft Walter Schellekens mee.

Bekijk hier alle video's van Made in Antwerpen.