la-muze‘La Muze’ is een initiatief van de jonge ondernemer Lauren Somers. Met ‘La Muze’ wil hij aan uitvaartondernemers kwaliteitsvolle en goed geschoolde muzikanten ter beschikking stellen, die via een gebruiksvriendelijk web platform kunnen geboekt kunnen worden.

Lauren is zelf gepassioneerd muzikant. Hij kwam op de idee via bevriende muzikanten die regelmatig ‘live’ uitvaarten verzorgen. Alleen wisten ze niet op welke manier ze het best hun diensten moesten aan bieden aan de uitvaartsector.

“La Muze uitvaartmuziek” biedt de mogelijkheid aan muzikanten om een profiel aan te maken op het web platform, waar ze door middel van repertoire en luisterfragmenten, kunnen tonen wie ze zijn, en wat ze kunnen. Zie www.la-muze.be

De uitvaartondernemer kan zo telkens de gepaste muzikant voorstellen aan de familie, en deze ook meteen laten zien en horen. Het platform is zodanig opgebouwd dat ook op thuisbezoek de uitvaartondernemer, met een smartphone of tablet, kan laten luisteren naar muziekfragmenten, zodat er kan gekozen worden uit de beschikbare muzikanten en meteen ook de nummers uit het repertoire kunnen worden geselecteerd.

Het doel van La Muze Uitvaartmuziek bestaat er niet alleen in om iedereen de mogelijkheid te geven zijn uitvaart te personaliseren, maar ook om een blijvende en sterke herinnering achter te laten. Door de extra-investering krijgt de uitvaart een persoonlijke ‘touch’, en krijgen de goede muzikanten de mogelijkheid om te doen wat ze graag doen, en dat is musiceren. Er gaat niets boven live-muziek, gebracht door professionele muzikanten, om een uitvaart te verzorgen.

Voor meer informatie:

Lauren Somers – CEO +32 4 96 066 223 lauren@la-muze.be www.la-muze.be