ANTWERPEN – Het Koningin Astridplein is een restaurant rijker. Binnen de deuren van het Radisson Blu hotel is Made in Antwerp van start gegaan. De zaak legt de focus op Belgische gerechten en bieren. Zowel hotelgasten als bezoekers zijn er welkom.

De renovatie aan het Radisson Blu hotel, ter waarde van 9 miljoen euro, is nu helemaal achter de rug. De opening van het nieuwe restaurant vormde het sluitstuk van de verfraaiingswerken. Made in Antwerp serveert gerechten met een Belgische toets en regionale ingrediënten. Ook het glas kleurt Belgisch met een uitgebreide selectie lokale en Belgische bieren, wijnen en wat sterkers.

Erwin van Marle, chef van Made in Antwerp: “We hebben heel wat internationale gasten. We willen daarom kwaliteitsvolle lokale producten in de kijker zetten met recepten die regionaal en Belgisch geïnspireerd zijn. Onze passie voor de Belgische keuken vinden klanten terug in onze gerechten, terwijl de uitgebreide drankenkaart onze rijke cultuur in ere houdt. De bediening is gemoedelijk en ontspannen.”

Het restaurant is ook voorzien van een bar. “Voor zakelijke ontmoetingen, romantische diners en alles daartussen zijn de mensen hier welkom.”