Aanvullend op de Made in nieuwssites en nieuwsbrieven geeft Made in Live ook dit najaar topondernemers een podium, met pittige interviews en spraakmakende ondernemerscases. Na afloop is er tijd voor netwerking met smaakvolle streekgerechten. Made in Antwerpen Live op 4 oktober is het eerste event in een rijtje van vier. 

“Met ons eerstvolgende Made in Live evenement gaan we voor de tiende keer Live. Dit maakt ons najaar extra speciaal”, zegt Dominique De Pesseroy, business manager Made in.

Atypische ondernemersverhalen

Made in Antwerpen Live bijt de spits af op 4 oktober met onder andere topvrouw Inge Boets (zaakvoerder La Scoperta, ex- partner E&Y), Jacques Vandermeiren (ceo Port of Antwerp) en jong talent Isabelle Dumortier (zaakvoerder Tutu Shop). Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zal kandidaat-burgemeester Kris Peeters op het einde van de namiddag zijn eerste interview voor onze Antwerpse ondernemers geven.

Peeters gaat in dialoog met Antwerpse ondernemers

Kris Peeters, die recent naar Antwerpen verhuisde, gaf met zijn nieuwe politieke beweging ‘Actief thuis in ’t Stad’ al aan dat hij rechtstreeks met de Antwerpenaar in dialoog wil gaan. Peeters zal die namiddag op de rooster gelegd worden over zijn visie op het reilen en zeilen in Antwerpen en zijn wens om burgemeester van Antwerpen te worden. Alle heikele thema’s waar Antwerpse ondernemers wakker van liggen, zullen de revue passeren: van mobiliteit over loonkosten tot milieu. Ondernemers kunnen die namiddag zelf hun vragen rechtstreeks aan Kris Peeters stellen.

De Wever houdt de boot af

De aanloop naar ‘Made in Antwerpen Live’ belooft pittig te worden, want Made in Antwerpen daagt Bart De Wever vooralsnog uit om met Peeters in debat te gaan op 4 oktober.
Het is geen geheim dat Bart De Wever en N-VA een streepje voor hebben bij ondernemers, maar dat schrikt Peeters niet af om in discussie te treden. De Wever houdt voorlopig de boot af om de confrontatie aan te gaan.

Andere regionale Made in Live events

Voor Oost-Vlaanderen Live op 19 oktober kon Made in alvast Matthieu Jehl (ceo ArcelorMittal) en Dirk Perquy (ceo Terre Bleue) strikken.
In Mechelen gaat Made in voor de eerste keer Live op 9 november met Birgit Conix (cfo Telenet) en Edwin Botterman (ceo Alken Maes) op het podium.
Ook voor Made in West-Vlaanderen Live is het de eerste keer. Op 23 november zijn ondernemers Sylvie Becaus (ceo Vlaamse Visveiling), Albert De Brabandere (ceo Brouwerij De Brabandere), Isabel Lambert (zaakvoerder Washcot) en Yves Bryse (campus manager Barco) de ambassadeurs.

Bekijk hier de compilatiemovie van de vorige Made in Live events.
Mis Made in Antwerpen Live niet! Tot en met 15 augustus geldt een early bird tarief. Inschrijven doe je hier.