Made in Antwerpen Live: uw mening telt

made-in-a_skyline-aNog drie weken en ‘Made in Antwerpen Live’ gaat van start. Dit niet te missen event waar ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio en gans Vlaanderen verwacht worden vindt plaats op 8 december bij J&M Catering in Schelle. Het programma dat door Beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer aan elkaar wordt gepraat, vind je hier.

Vorige week stelden wij Filip Smet, CEO Lemon Companies voor. Hij is gastspreker samen met BASF CEO Wouter De Geest, AWDC CEO  Ari Epstein en de tweelingzussen De Haas van Double Dutch Drinks.

In de latere namiddag modereert ‘Made in Antwerpen’ collega Guy Janssens het veelbelovend debat waar Group Hugo Ceusters-SCMS CEO Ingrid Ceusters, UA-rector Herman Van Goethem, Schepen Koen Kennis en BASF CEO Wouter De Geest met elkaar in gesprek gaan. Volgende controversiële thema’s/stellingen werpt de moderator in het midden:

Onderwijs in Antwerpen:  UA en de hogescholen bieden een brede waaier aan onderwijsdisciplines. Sluit het onderwijsaanbod aan op de noden van het bedrijfsleven? Zou het niet beter zijn onderwijscompetentiepolen per stad na te streven om zo tot de top door te dringen i.p.v een diversificatiebeleid te voeren?

Mobiliteit in Antwerpen:  hopeloos en onoplosbaar? Is Antwerpen nog de ideale regio om je bedrijf te vestigen? Waarom worden de stadsfietsen-stations van Velo Antwerpen niet uitgebreid tot buiten de ring?

Welke troeven moet Antwerpen meer uitspelen?

Guy Janssens staat open voor uw mening en doet een oproep om input voor het debat te geven. Stuur uw ideeën voor 1 december naar:  redactie@madeinantwerpen.be

De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner, een heuse culinaire verwennerij, geïnspireerd op de Antwerpse keuken. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ideaal netwerkmoment.

Kan het programma u bekoren? Dan hoeft u enkel nog in te schrijven en dat doe je hier.