Magazijn Crown Handling uitgebreid

crownCrown Handling heeft zijn magazijn in Kontich uitgebreid. De specialist in intern transportmaterieel had nood aan bijkomende ruime om zijn breed arsenaal aan pallettrucks, orderverzamelaars, smallegangtrucks en stapelaars in onder te brengen.

De automatisatie van magazijnen en opslagruimtes is vandaag een hot topic voor het management. Door het interne transport sterker te professionaliseren kan de productiviteit van een onderneming verder opgedreven worden. Intern transportmaterieel speelt in dit opzicht een belangrijke rol in de supply chain. Logistiek is hoe dan ook een belangrijke schakel in het totale productieproces.

Crown Handling is een dochteronderneming van de Amerikaanse groep Crown. Vanuit Kontich wordt de markt in de Benelux bediend. Crown Handling doet het vandaag uitstekend en diende daarom zijn opslagruimte te vergroten. Dit ondanks de vrij moeilijke concurrentiële omgeving. Crown Handling is al sinds 1998 operationeel op Satenrozen.

Crown zelf draait nog altijd als familiebedrijf en tekende voor een omzet van zo’n 2,5 miljard euro. De Europese vestigingen van de groep worden aangestuurd vanuit het Duitse München.