Maintenance Partners, opgericht in 2001, staat sinds november 2015 terug op eigen benen na de geslaagde reorganisatie onder de vleugels van de Japanse Mitsubishi-Hitachi groep. Op dat moment nam de Belgische directie het bedrijf via een management buy-out over. Sindsdien is Maintenance Partners sterk gegroeid, van 180 naar 225 werknemers.

De onderneming is marktleider in de Benelux voor het onderhoud, de herstelling en de revisie van alle elektrisch of mechanisch aangedreven generator- en turbinerotoren tot 100 ton. Het bedrijf heeft vestigingen in Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk en het Midden-Oosten.

Op woensdagnamiddag 28 juni organiseert Maintenance Partners een jobdag voor werkzoekenden die een job in een technische omgeving ambiëren. Het bedrijf werft meer dan 15 nieuwe collega’s voor technische functies aan zoals elektro-monteur, field technieker, service technieker transformatoren en mechanica, … maar ook een HR-manager en IT Application Engineer (ERP). Op middellange termijn kondigen er zich nog extra jobs aan en daarom wil het bedrijf een kandidatenreserve aanleggen.

Shared Services Director Luc Nevejans: “Geïnteresseerden vinden onze vacatures op onze website en kunnen daar direct online solliciteren. Wie kennis wil maken met Maintenance Partners en vragen heeft over de jobs en hun inhoud is meer dan welkom op onze jobdag. De jobdag biedt een uitgelezen kans om ons te ontmoeten en een kijkje te nemen in onze werkplaats in Zwijndrecht.”