Maison de Trazegnies breidt dienstenpakket uit

MdTHet vorig jaar in Antwerpen-Zuid van start gegane Maison de Trazegnies, het franchising concept in luxury private living, is aan een uitbreiding van zijn activiteiten toe.
Naast top design, luxueuze infrastructuur, dienstverlening op maat, discretie en privacy die je van dergelijk huis verwacht, biedt het nog enkele opmerkelijke troeven om het verschil te maken.

Maison de Trazegnies Antwerpen mikt op een cliënteel dat gevoelig is voor vintage en eclectisch design. Het heeft twee gastenverblijven in verfijnde loft-stijl: The Suite (30m2) en The Penthouse (dakappartement van 170m2). Bedrijven kunnen hun expats of klanten hier in een luxe sfeer kort of lang laten verblijven.

Zopas is Kim de Trazegnies, telg van het geslacht wiens naam verbonden is aan het Kasteel van Trazegnies in de provincie Henegouwen, in de Antwerpse locatie gestart met Maison de Trazegnies Beauty. Dames én heren kunnen er terecht voor een breed spectrum aan schoonheidsbehandelingen. Je vindt er traditionele gelaats-, pedicure- en manicurediensten maar ook een ‘brow bar’ en ‘wax bar’. Vooral de wax bar – niet te verwarren met de Wasbar om de hoek – blijkt vrij uniek te zijn… Van de beauty-diensten kan iedereen gebruik maken na afspraak. Misschien een idee voor een klein team event in een ontspannen sfeer waar je ook gebruik kunt maken van de spa, jacuzzi, met een hapje en een drankje.