Mamzel organiseert leuke homeparties

mamzelTupperware is uiteindelijk ook zo begonnen. Kim Hardy en Kim Severy zetten zes jaar geleden hun webshop Mamzel op. Het ging er hen om leuke cadeautjes en hebbedingetjes te verkopen. Sinds enkele tijd organiseren ze ook homeparties. Precies zoals Tupperware. Een mamzel komt thuis allerlei geschenkjes voorstellen. Waarop de aanwezigen kunnen kopen. Mamzel werd destijds opgezet vanuit Limburg en wil nu ook verder doorgroeien in Antwerpen.

“Wij willen finaal het grootste cadeautjeshuis van Vlaanderen worden,” stellen Kim Hardy en Kim Se very als zaakvoerders van Mamzel. Hun webshop loopt onderhand uitstekend, de homeparties doen het minstens even goed. Zo’n 60 mamzellen hebben zich inmiddels aangemeld om de parties te organiseren. Met veel succes overigens.

Nu gaat het erom de organisatie ook buiten de provincie Limburg op te zetten. De twee dames kijken daarbij vooral naar Antwerpen. Ze zijn dus op zoek naar kandidaten-mamzellen die het initiatief in hun eigen streek willen verder zetten. Net zoals bij Tupperware moet je de party overigens niet gratis opzetten. Elke mamzel krijgt naderhand de mogelijkheid om op de totaalverkoop voor 5% aan verkoopproducten mee te nemen. Het gaat overigens niet altijd om de opbrengst. De bijeenkomsten van de mamzellen zijn evenveel gezellige ontmoetingen waarop gepraat, gelachen en uiteraard ook gekocht wordt.

Het aanbod aan producten is indrukwekkend groot. Het gaat dan vooral om accessoires voor de keuken, de badkamer, het bureau, de slaapkamer, de baby, de kinderen, meneer en mevrouw. Van leuke gadgets tot design en geschenkartikelen. Ze zijn overigens ook te koop in de webshop van www.mamzel.eu